Ugens fisk kommer til at blive en favorit for hele familien. Vi bager pangasius, zucchini, rødløg og oliven til perfektion. Vi serverer fisk og grøntsager med bulgur kogt med soltørrede tomater, smør og vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit, solsikkefrø, frisk persille og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 g
Soltørrede tomater
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
35 g
Kalamataoliven
1 pose
Bredbladet persille
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
240 g
Hajmalle fiskefilet
(Indeholder Fisk)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær zucchini i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak soltørrede tomater groft.
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Fordel zucchini, rødløg og oliven [1/2 pakke, 2P] på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Overfør til et ildfast fad, dryp med olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], og bag i ovnen i 11-13 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Tilsæt bulgur, soltørrede tomater, Mamas Favorit og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt med en gaffel.
Stil til side under låg indtil servering.
Hak persille groft.
Anret bulgur, fisk og grøntsager på tallerkener.
Drys med persille og solsikkekerner.
Server med yoghurt.