Bagt pangasius og middelhavsgrøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt pangasius og middelhavsgrøntsager

Bagt pangasius og middelhavsgrøntsager

med krydret bulgur og yoghurt

Ugens fisk kommer til at blive en favorit for hele familien. Vi bager pangasius, zucchini, rødløg og oliven til perfektion. Vi serverer fisk og grøntsager med bulgur kogt med soltørrede tomater, smør og vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit, solsikkefrø, frisk persille og kølende yoghurt.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

35 g

Kalamataoliven

1 pose

Bredbladet persille

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

240 g

Hajmalle fiskefilet

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2350 kJ
Kalorier (kcal)562 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat39.5 g
Sukker9.7 g
Protein34.5 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak soltørrede tomater groft.

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

 

Bag grøntsager
2

Fordel zucchini, rødløg og oliven [1/2 pakke, 2P] på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.

Bag fisk
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. 

Overfør til et ildfast fad, dryp med olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], og bag i ovnen i 11-13 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Kog bulgur
4

Tilsæt bulgur, soltørrede tomater, Mamas Favorit og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt med en gaffel.

Stil til side under låg indtil servering.

 

Forbered persille
5

Hak persille groft.

Server
6

Anret bulgur, fisk og grøntsager på tallerkener.

Drys med persille og solsikkekerner.

Server med yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image