'Pad thai'-inspireret rejewok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Pad thai'-inspireret rejewok

'Pad thai'-inspireret rejewok

med saltede peanuts og mangosalat

Pad thai er en stegt nudelret fra Thailand, som er yderst populær som street food. Vores variant indeholder udonnudler, rejer, forårsløg gulerod og peberfrugt, som får simre i en pad thai sauce med sød chilisauce, asiatisk fish sauce og lime. Vi serverer vores 'Pad thai'-inspirerede rejer med saltede peanuts og en frisk mangosalat med agurk og chili.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Jordnødder
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflager

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

½ stk

Mango

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 5)

2 spsk

Ketchup (step 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3385 kJ
Kalorier (kcal)809 kcal
Fedt30.1 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat100.2 g
Sukker37.3 g
Protein32.9 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg peanuts
2

Imens, hak peanuts groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Rist peanuts i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør til en skål.

Lav mangosalat
3

Skær agurk i 1 cm tern.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Bland mango, agurk, chiliflager [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Skær peberfrugt og forårsløg i 2 cm tern og gulerod (uskrællet) i tynde stave.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg rejer
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt rejer og forårsløg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemstegte.

Krydr med salt og peber.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Brug to stegepander til 4P.

Lav pad thai sauce
5

Imens, skær lime i både.

Bland sød chilisauce, sojasauce, et skvæt limesaft, ketchup [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Sænk varmen på stegepanden med rejer til middel, tilsæt nudler og pad thai sauce, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
6

Anret pad thai nudler i dybe tallerkener. 

Server med mangosalat. 

Top med limesaft, peanuts og koriander. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image