Pandestegt grillost og bulgursalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt grillost og bulgursalat

Pandestegt grillost og bulgursalat

med balsamicoglaseret rødbede og dilddressing

Nyd et nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk måltid med vores Pandetegt grillost og bulgursalat. Denne hurtige ret byder også på balsamicoglaseret rødbede og rødkål, cremet yoghurtdressing med dild og ristede græskarkerner for ekstra knas.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødbeder, forkogte

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

60 g

Blandet salat

1 pose

Dild

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til bulgur

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3049 kJ
Kalorier (kcal)729 kcal
Fedt42.4 g
Mættet fedt24.8 g
Kulhydrat161.9 g
Sukker125.3 g
Protein33.8 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Overfør færdigkogt bulgur til en stor skål.

Tilsæt olivenolie, og rør rundt.

Lav dressing
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil de begynder at poppe.

Hak dild groft.

Bland yoghurt, dild, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg grillost
3

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg grillost krydret med Mamas Favorit i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Glaser grøntsager
4

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Skær rødbede (uskrællet) i 3 cm tern.

Steg rødbede og rødkål i 3-4 min, eller indtil møre.

Tilsæt balsamico og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil glaseret.

Overfør til en skål.

Forbered grøntsager
5

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skyl salat.

Vend salat i skålen med bulgur.

Server
6

Anret bulgursalat i skåle.

Top med grillost og græskarkerner.

Dryp med dilddressing.