topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt hakkebøf

Pandestegt hakkebøf

med bløde løg og brun sovs

I aften byder vi på klassiske smage i perfekt harmoni. Sprød hakkebøf får en spændende smag af at farsen indeholder Worcestershiresauce. Vi serverer vores hakkebøffer med ovnbagte rodfrugter, karamelliserede løg, brun sovs og sprød hjemmesyltet agurk.

Tags:
Kalorielet
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Soja
Gluten
Byg
Sennep
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

250 g

Hakket oksekød

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

4 g

Oksebouillon

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)590 kcal
Energi (kJ)2470 kJ
Fedt22.8 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat66.1 g
Sukker24.2 g
Protein33.5 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Steg løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand [1 spsk I 2 spsk], sukker [1 tsk I 2 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min.

Overfør til en tallerken.

Sylt agurk
3

Skær agurk i tynde skiver.

Bland agurk, hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt i en lille skål, og dæk til med vand.

Hæld lage fra lige inden servering.

Steg hakkebøf
4

Bland hakket oksekød, worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P] , panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. 

Overfør til en tallerken, og dæk med sølvpapir

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sovs
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt brun sovs, vand [1/2 dl | 1 dl], oksebouillon og et nip peber, og lad simre i 3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret rodfrugter og hakkebøffer på tallerkener.

Top med brun sovs og løg.

Server med agurk.