topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt hakkebøf

Pandestegt hakkebøf

med bløde løg og brun sovs

I aften byder vi på klassiske smage i perfekt harmoni. Sprød hakkebøf får en spændende smag af at farsen indeholder Worcestershiresauce. Vi serverer vores hakkebøffer med ovnbagte rodfrugter, karamelliserede løg, brun sovs og sprød hjemmesyltet agurk.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Oksebouillon

1 stk

Agurk

225 g

Hakket oksekød

300 g

Kartofler

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Rødbede

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til syltning

1 dl

Vand til syltning

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

½ spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2822 kJ
Kalorier (kcal)674 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat63.3 g
Sukker21.2 g
Protein32.8 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

Sylt agurk
3

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Bland agurk, hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Hæld lage fra lige inden servering.

Steg hakkebøffer
4

Bland hakket oksekød, æg, worcestershire sauce, rasp, salt og peber i en stor skål.

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sovs
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt brun sovs, vand, oksebouillon og et nip peber, og lad simre i 3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt løg, og vend sammen.

Server
6

Anret rodfrugter og hakkebøffer på tallerkener.

Top med brun sovs og løg.

Server med agurk.