Smag på kuller med vores Pandestegte kuller med chili-abrikosglace. Hvidt, flaget og smagfuldt kød som bliver pandestegt og glaseret med abrikoschutney og chiliflager, så du får en sødmefuld og krydret smagsoplevelse på tallerkenen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
½ stk
Hvidløgsfed
2 stk
Rødbede
1 pose
Koriander
4 g
Panamad
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Rucola
1 g
Chiliflager
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til dressing
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
½ spsk
Olie til couscous
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Smør til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Hak koriander fint.
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous, Panamad og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Tilsæt koriander og halvdelen af græskarkerner, og vend sammen.
Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg i 2-3 min på den ene side. Vend, tilsæt smør, chiliflager og abrikoschutney, og steg i 2-3 min, eller indtil karamelliseret og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Fordel couscous, fisk og grøntsager på tallerkener.
Top fisk med resterende sauce og grøntsager med resterende græskarkerner.
Server med yoghurt.