topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med langkornede ris og syrlig coleslaw

Forkæl familien med et lækkert japansk måltid i form af denne udsøgte kylling yakitori. Vi steger kylling og blander den derefter i en lækker yakitorisauce med ingefær, soja, honning og hvidløg. Vi serverer vores vidunderlige kylling med vilde basmatiris, sprød coleslaw med ingefær og lime og frisk koriander!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

280 g

Kyllingebryst

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2833 kJ
Kalorier (kcal)677 kcal
Fedt19.6 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat80.1 g
Sukker12.9 g
Protein43.6 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris, kyllingebouillon og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler!

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint. 

Riv ingefær fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.  

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med et nip salt i 3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav coleslaw
4

Bland et skvæt limesaft, mayonnaise, ingefær [1 tsk | 2 tsk] og nip salt og peber i en stor skål.

Vend gulerod og kålblanding i skålen.

Pisk hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [2 spsk | 4 spsk] sammen til en jævning i en lille skål.

Lav sauce
5

Tilsæt hvidløg, sojasauce, honning [1/2 pakke, 2P], ingefær [1 tsk | 2 tsk], et skvæt limesaft, vand [½ dl | 1 dl], og et nip salt til stegepanden, og rør godt rundt på middel varme.

Tilsæt jævning under omrøring, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt kylling, og vend sammen.

Server
6

Anret ris, coleslaw og kylling på tallerkener.

Top kylling med sauce.