Pandestegt sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt sej

Pandestegt sej

med cremet purløgssauce og grov kartoffelmos

Denne uges fiskeret byder på masser af dejlige ingredienser. Vi laver en vidunderlig cremet purløgssauce med fløde, purløg og bouillon. Sejen får lov til at simre i den skønne sauce, indtil den har en perfekt konsistens. Hvidløgsstegte grønne bønner og zucchini og grov kartoffelmos passer perfekt til den fyldige purløgssauce.

Tags:
Hvedefri
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

150 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2205 kJ
Kalorier (kcal)527 kcal
Fedt17.7 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker12.2 g
Protein32.2 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos groft med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær ender af grønne bønner.

Skær zucchini i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Skær citron i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner og zucchini i 4-5 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og peber, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Overfør til en skål, og dæk til med låg.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver grøntsagerne hurtigere færdige.

Bland purløgssauce
4

Imens, bland madlavningsfløde, purløg og grøntsagsbouillon i en lille skål.

Steg fisk
5

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min. Vend forsigtigt, tilsæt purløgssauce, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med salt og peber.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartoffelmos, fisk og grøntsager på tallerkener.

Top fisk med purløgssauce.

Server med resterende citronbåde.