Pandestegt laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt laks

Pandestegt laks

med ovnbagte kartofler og rucoladressing

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat sammen en fortryllende kombination af velsmagende og farverige ingredienser. I aften byder vi nemlig på perfekt stegt laks, som serveres med ovnbagte kartofler og broccoli. Vidunderligt tilbehør er en smuk grøn rucoladressing med hvidløg og citron.

Tags:
Hvedefri
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Æg
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

250 g

Broccoli

½ stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Citron

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2610 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt28.5 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat51.8 g
Sukker8.6 g
Protein39.8 g
Salt1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i små buketter og stokken i 2 cm tern.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Skyl rucola, og hak halvdelen fint.  

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Bland rucoladressing
3

Fordel broccoli på bagepladen, når kartoflerne har 12 min tilbage, og dryp med olivenolie.

Bland hakket rucola, hvidløg, fraiche, citronsaft [1 tsk | 2 tsk], salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Bland kartofler og rucola
5

Vend færdigbagte kartofler og broccoli med resterende rucola og finrevet ost på bagepladen.

Server
6

Anret kartofler, fisk og rucoladressing på tallerkener. 

Server med resterende citronbåde.