Pandestegte halloumifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte halloumifritters

Pandestegte halloumifritters

med fyldig salat og asiatisk dressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
One Pan
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Rød chili

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)836 kcal
Energi (kJ)3496 kJ
Fedt52.65 g
Mættet fedt19.4 g
Kulhydrat48.78 g
Sukker15.3 g
Protein37.91 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Halver chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.

Bland fars
2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.

Steg fritters
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie* [1 dl | 2 dl] og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding, agurk og peanuts, og bland sammen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.