topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte koftaer

Pandestegte koftaer

med granatæbletabouleh og mild fraiche

I aften laver vi lækre koftas, der får et spændende twist af, at farsen indeholder Panamad og hvidløg. Farverigt og indbydende tilbehør er tabouleh med bulgur, agurk, tomat, peberfrugt, tranebær og spinat. Vi topper med cremet yoghurt og smukt grøn mynte, og så er maden færdig!

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

12.5 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Granatæble

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 stk

Æg til koftas

½ tsk

Salt til koftas

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2271 kJ
Kalorier (kcal)543 kcal
Fedt21.4 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat46.6 g
Sukker13.2 g
Protein37.9 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.  

Bland fars
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hakket svine-/kalvekød, Panamad, æg, rasp, hvidløg, salt og et nip peber i en skål.

Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Hak agurk og tomat groft.

Hak mynte fint.

Skyl spinat.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Bland tabouleh
5

Imens, bland bulgur, agurk, tomat, spinat og granatæble i en skål.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret granatæbletabouleh og koftaer i dybe tallerkener.

Top med fraiche.

Drys med mynte.