Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 pose
Koriander
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1 stk
Agurk
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
1 stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Riv gulerod (uskrællet) og grillost groft.
Snit forårsløg fint.
Skær agurk i 1 cm tern.
Pisk æg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja, grøntsagsbouillon og hvedemel [1 dl | 2 dl] sammen i en skål.
Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og et nip chiliflager [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Hæld olivenolie i stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, skær lime i både.
Hak peanuts groft.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en skål.
Vend kålblanding, agurk og peanuts i skålen.
Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener.
Top med koriander.
Server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.