topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte ostefritters

Pandestegte ostefritters

med fyldig salat og asiatisk mayonnaise

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3680 kJ
Kalorier (kcal)879 kcal
Fedt59.7 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat46.1 g
Sukker14 g
Protein41.5 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) og grillost groft. 

Snit forårsløg fint. 

Skær agurk i 1 cm tern. 

Bland fars
2

Pisk æg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja, grøntsagsbouillon og hvedemel [1 dl | 2 dl] sammen i en skål.

Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og et nip chiliflager [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg fritters
3

Hæld olivenolie i stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland kålsalat
4

Imens, skær lime i både.

Hak peanuts groft. 

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en skål. 

Vend kålblanding, agurk og peanuts i skålen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener.

Top med koriander.

Server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.