Paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret grillost

Paneret grillost

med cremet kartoffelsalat og frisk dild

I aftens opskrift har halloumi hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse, når vi panerer den lækre ost i panko og vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi bikser også en cremet kartoffelsalat sammen med crème fraiche, radiser, skalotteløg og spinat, og så topper vi med frisk dild.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Skalotteløg

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

125 g

Radiser

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

2 spsk

Mel til panering

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3252 kJ
Kalorier (kcal)777 kcal
Fedt42 g
Mættet fedt30 g
Kulhydrat62.1 g
Sukker9.8 g
Protein38.1 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Halver kartofler (uskrællet).

Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og lad køle af.

Forbered råvarer
2

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Hak skalotteløg fint.

Skyl spinat, og hak groft.

Hak dild fint.

Halver citron.

Skær grillost i 2 cm skiver (2 pr. person).

Paner grillost
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, Hvide Løjer & Urter og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg grillost
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis grillosten sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav kartoffelsalat
5

Vend kartofler med crème fraiche, sennep, citronsaft, radiser, skalotteløg, spinat, dild (gem lidt til anretning), salt og peber i en mellemstor skål.

TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.

Server
6

Anret kartoffelsalat og grillost på tallerkener.

Drys med resterende dild.