I aftens opskrift har halloumi hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse, når vi panerer den lækre ost i panko og vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi bikser også en cremet kartoffelsalat sammen med crème fraiche, radiser, skalotteløg og spinat, og så topper vi med frisk dild.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Citron
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Skalotteløg
400 g
Små kartofler
1 pose
Dild
125 g
Radiser
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
1
Æg til panering
2 spsk
Mel til panering
½ tsk
Salt til salat
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Halver kartofler (uskrællet).
Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og lad køle af.
Imens, skær radiser i tynde skiver.
Hak skalotteløg fint.
Skyl spinat, og hak groft.
Hak dild fint.
Halver citron.
Skær grillost i 2 cm skiver (2 pr. person).
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, Hvide Løjer & Urter og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg grillost i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis grillosten sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.
Vend kartofler med crème fraiche, sennep, citronsaft, radiser, skalotteløg, spinat, dild (gem lidt til anretning), salt og peber i en mellemstor skål.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.
Anret kartoffelsalat og grillost på tallerkener.
Drys med resterende dild.