Ordet umami kommer fra japansk og betyder velsmagende. Vi er stolte over at kunne introducere vores egen umamisauce, som vi i aften blander med hvidløg, ingefær, sojasauce og paneret kuller. Vi serverer vores umamikuller med luftige ris og en farverig salat med pak choi, æble og gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 g
Chiliflager
50 g
Umamisauce
(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
½ dl
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak pak choi groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Kom pak choi, æble og gulerod i en skål, og stil til side.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og chiliflager i en anden dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i æg og derefter i panering, og overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, riv ingefær [½ stk, 2P] (uskrællet) og hvidløg fint.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Sluk for varmen. Tilsæt olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], ingefær og hvidløg, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], umamisauce og sojasauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Krydr grøntsager med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen lige inden servering. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret ris og salat på tallerkener.
Top fisk og sauce.