Paneret kuller i 'umami bomb'-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret kuller i 'umami bomb'-sauce

Paneret kuller i 'umami bomb'-sauce

med langkornede ris og æblesalat

Ordet umami kommer fra japansk og betyder velsmagende. Vi er stolte over at kunne introducere vores egen umamisauce, som vi i aften blander med hvidløg, ingefær, sojasauce og paneret kuller. Vi serverer vores umamikuller med luftige ris og en farverig salat med pak choi, æble og gulerod.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Bløddyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2915 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt18.2 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat90.3 g
Sukker15.9 g
Protein42.1 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, hak pak choi groft.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Kom pak choi, æble og gulerod i en skål, og stil til side.

Forbered fisk
3

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.  

Bland panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og chiliflager i en anden dyb tallerken. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Vend fisk i æg og derefter i panering, og overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, riv ingefær [½ stk, 2P] (uskrællet) og hvidløg fint.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Varm umamisauce
5

Sluk for varmen. Tilsæt olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], ingefær og hvidløg, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], umamisauce og sojasauce [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr grøntsager med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen lige inden servering. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret ris og salat på tallerkener.

Top fisk og sauce.