I aften skal vi have lækre grillostefritters med friske smage i form af forårsløg og gulerødder. Dertil sprød kålsalat, syrlig lime og en velsmagende asiatisk mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Grillostefritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Kålblanding, skåret
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
½ stk
Glaskål, hvid
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
2
Æg til panering
1 spsk
Mel til panering
1 spsk
Olie til fritters
Riv gulerod (uskrællet) og grillost groft.
Snit forårsløg fint.
Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.
Pisk æg, Ginger Ninja, grøntsagsbouillon og hvedemel sammen i en stor skål.
Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og et nip chiliflager, og rør rundt.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Hæld olivenolie i stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde fra hinanden.
Imens, skær lime i både.
Hak peanuts groft.
Bland en smule olivenolie, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en stor skål.
Vend kålblanding, glaskål og peanuts i skålen.
Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener.
Top med koriander.
Server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.