Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Kålblanding, skåret
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
½ stk
Glaskål, hvid
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ g
Chiliflager
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
2
Æg til panering
1 spsk
Mel til panering
1 spsk
Olie til fritter
Riv gulerod (uskrællet) og grillost. Skær forårsløg i tynde skiver.Skær agurk i 1 cm tern.
Pisk æg, Ginger Ninja og grøntsagsboullon en stor skål. Rør i gulerod, grillost, forårsløg og et nip chili. Tilsæt hvedemel og et stort nip peber, og bland det hele sammen. TIP: Det er nemmest at blande med hænderne.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.
Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsætkålmix agurk og peanuts, og vend sammen.
Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander, og server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.