Panfried grill cheese fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panfried grill cheese fritters

Panfried grill cheese fritters

med fyldig salat og asiatisk dressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Glaskål, hvid

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til fritter

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3386 kJ
Kalorier (kcal)809 kcal
Fedt59 g
Mættet fedt26.2 g
Kulhydrat34.4 g
Sukker16.4 g
Protein37.9 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

1

Riv gulerod (uskrællet) og grillost. Skær forårsløg i tynde skiver.Skær agurk i 1 cm tern.

Bland fars
2

Pisk æg, Ginger Ninja og grøntsagsboullon en stor skål. Rør i gulerod, grillost, forårsløg og et nip chili. Tilsæt hvedemel og et stort nip peber, og bland det hele sammen. TIP: Det er nemmest at blande med hænderne.

Steg fritters
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsætkålmix agurk og peanuts, og vend sammen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander, og server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image