Vi panerer kuller i panko og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger vores kuller gylden, og samtidigt laver vi sprøde sesamfritter. Spændende tilbehør er en frisk soja-spinatsalat med sojasauce og rødkål og spicy asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend fritter med sesamfrø på bagepladen.
Imens, bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], og et nip salt og peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Brug 2 stegepander til 4P, eller steg ad omgange.
Imens, skyl spinat.
Pisk sojasauce [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] sammen i en stor skål.
Vend spinat og rødkål i skålen.
Anret fisk, fritter og spinatsalat på tallerkener.
Server med asiatisk mayonnaise.