topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kuller

Pankopaneret kuller

med soja-spinatsalat og sesambagte fritter

Vi panerer kuller i panko og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi steger vores kuller gylden, og samtidigt laver vi sprøde sesamfritter. Spændende tilbehør er en frisk soja-spinatsalat med sojasauce og rødkål og spicy asiatisk mayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Børnevenlig
Kalorielet
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3209 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt30.7 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat79.5 g
Sukker9.1 g
Protein44.7 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Vend fritter med sesamfrø på bagepladen.

Forbered panering
2

Imens, bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], og et nip salt og peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Paner fisk
3

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Brug 2 stegepander til 4P, eller steg ad omgange. 

Lav soja-spinatsalat
5

Imens, skyl spinat.

Pisk sojasauce [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] sammen i en stor skål.

Vend spinat og rødkål i skålen.

 

Server
6

Anret fisk, fritter og spinatsalat på tallerkener.

Server med asiatisk mayonnaise. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image