Vi panerer kuller i panko og ristede løg, og bager den gylden og sprød. Spændende tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og persille, en frisk æblesalat med spinat og citron, og en cremet ranchdressing med crème fraiche, mayonnaise, hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
1 stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
400 g
Små kartofler
60 g
Spinat
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Bland panko, ristede løg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Top med panering, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl spinat.
Halver citron.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak persille fint.
Bland citronsaft, olivenolie, salt og sukker i en stor skål.
Vend æble og spinat i skålen lige inden servering.
Vend smør, salt, persille og et nip peber i gryden med kartofler.
Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.
Server med ranchdressing.