Pankopaneret kuller og ranchdressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kuller og ranchdressing

Pankopaneret kuller og ranchdressing

med persillekartofler og æblesalat

Vi panerer kuller i panko og ristede løg, og bager den gylden og sprød. Spændende tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og persille, en frisk æblesalat med spinat og citron, og en cremet ranchdressing med crème fraiche, mayonnaise, hvidløg.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

60 g

Spinat

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3233 kJ
Kalorier (kcal)773 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat56.1 g
Sukker12.9 g
Protein37.2 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Forbered panering
2

Bland panko, ristede løg, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Bag fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Top med panering, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav ranchdressing
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Skyl spinat.

Halver citron.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Lav salat
5

Bland citronsaft, olivenolie, salt og sukker i en stor skål.

Vend æble og spinat i skålen lige inden servering.

Vend smør, salt, persille og et nip peber i gryden med kartofler.

Server
6

Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.

Server med ranchdressing.