Pankopaneret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kyllingebryst

Pankopaneret kyllingebryst

med sprød salat og chili cheese sauce

Er du vild med chili cheese tops, og kunne du tænke dig at få samme ostede og spicy smag og sprødhed på aftensmadsbordet? Så er denne ret lige noget for dig! Her laves en krydret og cremet chili cheese sauce, som serveres med sprødpaneret kylling og en frisk og farverig salat.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Selleri
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Løg

100 g

Romainesalat

1 stk

Tomat

75 g

Radiser

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ stk

Jalapeno

25 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3022 kJ
Kalorier (kcal)722 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt14.6 g
Kulhydrat41.7 g
Sukker10 g
Protein50.6 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered kylling
1

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Paner kylling
2

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Lav salat
3

Hak salat og tomat groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Riv løg groft.

Flæk jalapeno [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Bland salat, radiser og tomat i en stor skål.

Tilsæt salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] lige inden servering, og vend sammen.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Mamas Favorit [1/2 pakke, 2P], og steg i 30 sek.

Tilsæt madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], gouda, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og jalapeno, og steg videre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Steg kylling
5

Imens, hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling på tallerkener.

Top med sauce.

Server med salat.