Er du vild med chili cheese tops, og kunne du tænke dig at få samme ostede og spicy smag og sprødhed på aftensmadsbordet? Så er denne ret lige noget for dig! Her laves en krydret og cremet chili cheese sauce, som serveres med sprødpaneret kylling og en frisk og farverig salat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Løg
100 g
Romainesalat
1 stk
Tomat
75 g
Radiser
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
½ stk
Jalapeno
25 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
2 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hak salat og tomat groft.
Skær radiser i tynde skiver.
Riv løg groft.
Flæk jalapeno [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.
Bland salat, radiser og tomat i en stor skål.
Tilsæt salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] lige inden servering, og vend sammen.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Mamas Favorit [1/2 pakke, 2P], og steg i 30 sek.
Tilsæt madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], gouda, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og jalapeno, og steg videre i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Imens, hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kylling på tallerkener.
Top med sauce.
Server med salat.