Her har vi lavet en opskrift, der er klar på rekordtid, men stadig smager helt fantastisk. Vi starter med at koge ris. Mens risene koger steger vi kylling, og blander den i en cremet sauce med fløde, sojasauce og røget paprika. En frisk rucola-mandelsalat er perfekt tilbehør, og den bikser du sammen på få minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Røget paprika
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
150 g
Langkornede hvide ris
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Kyllingebryststrimler
40 g
Rucola
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ dl
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr kylling med et nip salt.
Steg kylling og løg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, skyl rucola.
Hak mandler groft.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomat og røget paprika til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl] og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Vend rucola med mandler i en skål, og server ved siden af. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.