Paprikakrydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikakrydret kylling

Paprikakrydret kylling

med cremet flødesauce og rucola-mandelsalat

Her har vi lavet en opskrift, der er klar på rekordtid, men stadig smager helt fantastisk. Vi starter med at koge ris. Mens risene koger steger vi kylling, og blander den i en cremet sauce med fløde, sojasauce og røget paprika. En frisk rucola-mandelsalat er perfekt tilbehør, og den bikser du sammen på få minutter.

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

150 g

Langkornede hvide ris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

40 g

Rucola

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)712 kcal
Energi (kJ)2978 kJ
Fedt23.5 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat72.6 g
Sukker8.2 g
Protein49 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med et nip salt. 

Steg kylling og løg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, skyl rucola.

Hak mandler groft.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat og røget paprika til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl] og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet og gennemvarmet.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling. 

Vend rucola med mandler i en skål, og server ved siden af. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.