Forestil dig selv i et travlt italiensk trattoria, mens du nyder vores Rigatoni alla pomodoro og frisk mozzarella. Denne lynhurtige pastaret er fuld af rige, autentiske smage, og bringer duften af Italien hjem i dit køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
1 g
Oregano, tørret
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Løg
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Gemt pastavand
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Olie til pesto
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak løg og hvidløg fint.
Halver cherrytomater.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og cherrytomater i 2-3 min.
Tilsæt hvidløg, oregano, Mamas Favorit, tomatpuré og sukker, og steg i 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pastavand, salt og et nip peber. Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.
Imens, hak basilikum og valnødder fint.
Bland valnødder, olivenolie, basilikum, finrevet ost og et nip salt og peber.
Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tern, og krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med mozzarella og pesto.