Pasta Stroganoff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta Stroganoff

Pasta Stroganoff

med svampe, spinat & persille

Prøv denne klassiker med et twist i aften! Vores vegetariske Stroganoff laver du med creme fraiche, rødvinssauce og lækker, smørstegt portobello. Smagen hæves med persille og hvidløg, og sammen med pasta har du en rigtig god hverdagsret at sætte tænderne i.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Penne

200 g

Brune champignon

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

150 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Portobello

7.5 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker

¼ tsk

Salt

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)12 kcal
Energi (kJ)52 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat2.29 g
Sukker1.4 g
Protein0.13 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær portobello og champignon i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille groft.

Kog pasta
2

Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Tilsæt en smule olivenolie*.

Steg svampe & løg
3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg og et nip salt*. Steg i 4-5 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min. Tilsæt rødvinssauce og pastavand. Rør rundt. Tilsæt fraiche, grøntsagsbouillon og salt*. Lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt spinat og ½ persille. Smag til med salt* og peber*. Vend pasta i saucen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende persille.