Prøv denne klassiker med et twist i aften! Vores vegetariske Stroganoff laver du med creme fraiche, rødvinssauce og lækker, smørstegt portobello. Smagen hæves med persille og hvidløg, og sammen med pasta har du en rigtig god hverdagsret at sætte tænderne i.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Penne
200 g
Brune champignon
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
150 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
60 g
Spinat
4 g
Grøntsagsbouillon
150 g
Portobello
7.5 ml
Balsamico
½ tsk
Sukker
¼ tsk
Salt
efter behov
Smør
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær portobello og champignon i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille groft.
Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Tilsæt en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg og et nip salt*. Steg i 4-5 min.
Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min. Tilsæt rødvinssauce og pastavand. Rør rundt. Tilsæt fraiche, grøntsagsbouillon og salt*. Lad simre i 1-2 min.
Tilsæt spinat og ½ persille. Smag til med salt* og peber*. Vend pasta i saucen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende persille.