topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Peanutbutterkylling

Peanutbutterkylling

med quinoasalat & koriander

Tag en smuttur til Thailand og oplev det asiatiske køkkens bud på kylling med ris. De hvide ris er erstattet af den populære quinoa, som udover at være rig på protein også smager vidunderligt og komplementerer de friske grøntsager eminent. Kyllingen vendes i jordnøddesmør og toppes med koriander, som blev den serveret på et thailandsk gademarked.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingelårfilet

2 stk

Tomat

stk

Agurk

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Quinoa

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Lime

50 g

Peanutbutter

(Indeholder Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)168 kcal
Energi (kJ)701 kJ
Fedt12.2 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat5.99 g
Sukker1.3 g
Protein7.29 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Bring vand* i kog i en kasserolle. Kog quinoa i 10-12 min ved middelhøj varme.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat og agurk groft. Riv gulerod (uskrællet). Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kyllingestrimler og Goan xacuti, og steg i 3-4 min.

Lav peanutbuttersauce
4

Tilsæt peanutbutter, kyllingebouillon, vand* [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.] og limesaft, og rør rundt. Lad simre ved middelhøj varme i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

Bland quinoasalat
5

Bland quinoa med tomat, agurk, gulerod, limeskal og en smule limesaft. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret quinoa på tallerkener. Top med peanutbutterkylling, og drys med koriander. Server med limebåde.