Peanutpaneret kylling i sprød salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Peanutpaneret kylling i sprød salat

Peanutpaneret kylling i sprød salat

med hvidløgsris og asiatisk mayonnaise

Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til. Som ekstra tilbehør får du en agurkedressing, mynte og limebåde.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Soja
Hvede
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Glaskål, hvid

280 g

Kyllingebryst

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3367 kJ
Kalorier (kcal)805 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat78.8 g
Sukker6.6 g
Protein43.7 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. TIlsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Mariner kylling
2

Hak peanuts fint.

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.

Vend kylling i skålen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt kylling og marinade, og steg i 1-2 min på hver side.

Tilsæt løg, og steg videre i 4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Hak mynte fint.

Bland rissalat
5

Bland spidskål, salt, ris og glaskål i en mellemstor skål.

Server
6

Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Top med mynte.