Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til. Som ekstra tilbehør får du en agurkedressing, mynte og limebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pose
Mynte
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Glaskål, hvid
280 g
Kyllingebryst
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Løg
½ spsk
Smør til stegning
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Salt til marinade
¼ tsk
Salt til salat
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. TIlsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Hak peanuts fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.
Vend kylling i skålen.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt kylling og marinade, og steg i 1-2 min på hver side.
Tilsæt løg, og steg videre i 4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og løgene er bløde.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.
Hak mynte fint.
Bland spidskål, salt, ris og glaskål i en mellemstor skål.
Anret rissalat og kylling i dybe tallerkener.
Dryp med asiatisk mayonnaise.
Top med mynte.