Kombiner nye smagsoplevelser, og opdag en ny verden - vores opskriftsskabere og madgeni Sara viser dig hvordan. Her har hun sammensat en lækker middag på ovnstegt kotelet marineret i pesto, cremet perlecouscous smagt til med purløg, som du serverer med en sprød fennikel og æblesalat toppet med crunchy mandler. Enkel og god opskrift, der også er rigtig hurtig at lave!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Æble
½ stk
Fennikel
1 pose
Purløg
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
75 g
Fraiche
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
4 g
Grøntsagsbouillon
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
1 stk
Citron
4 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min.
Skær svinekamfilet til 2 cm tykke koteletter. Rids på kryds og tværs. Krydr med peber*. Vend med pesto. Læg koteletter i et ildfast fad. Bag i ovnen i 7-10 min. TIP: Koteletterne skal være helt dækket af pesto.
Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Hak purløg groft. Hak mandler groft. Skær citron i både.
Bland æble, fennikel, mandler, et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.
Vend fraiche [½ pakke, 2 pers.] og 1/2 purløg i gryden med perlecouscous.
Anret perlecouscous og koteletter på tallerkener. Top med resterende purløg. Server med æblesalat.