En Philly cheesesteak-sandwich er en sandwich fyldt med oksekød, løg, peberfrugt og smeltet ost, som den amerikanske by Philadelphia er kendt og elsket for. Vores version følger traditionerne, og vi serverer sprødstegte kartofler, hjemmelavet thousand island-dressing og rucola til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Grøn peberfrugt
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
40 g
Rucola
500 g
Kartofler
160 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Olie til grøntsager
1 spsk
Vand til grøntsager
½ tsk
Sukker til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Ketchup til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skær kartofler i 1/2 cm tynde skiver.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kartofler i portioner i 7-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med salt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Skær kartoflerne så tyndt som muligt, så de bliver sprøde, når de steges.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i tynde skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg og peberfrugt i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland halvdelen af aioli, ketchup og worcestershire sauce i en lille skål.
Hak persille groft.
Bland resterende aioli, persille og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Del brød på langs.
Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle. Skær i 1 cm skiver.
Top underdelen af brød med kød, grøntsager og mozzarella.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 4-5 min, indtil osten er smeltet.
Imens, smør overdelen af brød med persilleaioli.
Halver sandwich, og anret på tallerkener.
Server med kartoffelchips, rucola, thousand island-dressing og resterende fyld i små skåle.