I aften laver vi en fantastisk måltid med kuller i hoverollen. Vi panerer kuller med panko og pistacienødder, og bager den gylden. Fantastiske tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og oregano, rucolasalat, frisk avocado og tomat, og salatost pisket med crème fraiche og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
½ stk
Citron
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
400 g
Små kartofler
1 pose
Oregano
½ stk
Avocado
1 stk
Tomat
40 g
Rucola
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Smør (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk], krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.
Smuldr salatost fint.
Pisk salatost, crème fraiche, citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Hak pistacienødder fint.
Bland salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], panko [1/2 pose, 2P] og pistachenødder i en lille skål.
Placer fisk på en bageplade med bagepapir, dub tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Top med pistaciepanering, og tryk forsigt fast.
Bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak oregano fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad [1/2 stk, 2P] ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Hak tomat groft.
Skyl rucola.
Bland rucola, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.
Vend kogte kartofler med oregano.
Anret fisk, rucola og kartofler på tallerkener.
Top rucola med tomat og avocado, og krydr med et nip salt.
Server med pisket salatost.