Pistaciepaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pistaciepaneret kuller

Pistaciepaneret kuller

med pisket salatost og avocado-tomatsalat

I aften laver vi en fantastisk måltid med kuller i hoverollen. Vi panerer kuller med panko og pistacienødder, og bager den gylden. Fantastiske tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og oregano, rucolasalat, frisk avocado og tomat, og salatost pisket med crème fraiche og citron.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Nødder
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

½ stk

Citron

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

400 g

Små kartofler

1 pose

Oregano

½ stk

Avocado

1 stk

Tomat

40 g

Rucola

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3727 kJ
Kalorier (kcal)891 kcal
Fedt55.3 g
Mættet fedt23.9 g
Kulhydrat45.9 g
Sukker9 g
Protein47.3 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk], krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Pisk ost
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Smuldr salatost fint.

Pisk salatost, crème fraiche, citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Bag fisk
3

Hak pistacienødder fint.

Bland salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], panko [1/2 pose, 2P] og pistachenødder i en lille skål.

Placer fisk på en bageplade med bagepapir, dub tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Top med pistaciepanering, og tryk forsigt fast. 

Bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered grøntsager
4

Imens, hak oregano fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad [1/2 stk, 2P] ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skyl rucola.

Lav salat
5

Bland rucola, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Vend kogte kartofler med oregano.

Server
6

Anret fisk, rucola og kartofler på tallerkener.

Top rucola med tomat og avocado, og krydr med et nip salt.

Server med pisket salatost.