Lav denne pizza bianca med fantastiske smagskombinationer; ovnbagt græskar, rødløg og salvie. Vi topper vores pizza med græsk salatost og rucola, og serverer den med en sprød pæresalat med balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Butternutsquash
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 pose
Salvie
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Græsk salatost
40 g
Rucola
7.5 ml
Balsamico
1 stk
Pære
¼ tsk
Salt
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær butternutsquash [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil næsten møre.
Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak salvie groft. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1 min, og tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche, salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], Hvide Løjer & Urter og et nip peber*.
Bland salvie og rødløg med en smule olivenolie* i en lille skål. Tag den varme bageplade ud af ovnen. Placer pizzadej på bagepladen, og smør pizzadej med pizzasauce. Top med butternutsquash, rødløg og salvie. TIP: Olien gør at salvie ikke brænder på!
Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden. Skær pære i tynde, halve skiver. Bland balsamico [1/2 pakke, 2P], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend rucola og pære i skålen.
Top pizza med salatost og lidt rucola. Skær pizza ud i mindre stykker. Server med pæresalat.