Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften skal vi lave teriyaki-stegt kebab med udonnudler, en ret med masser af smag. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger kebab, gulerod, løg og pak choi, og krydrer med ingefærpasta, hvidløg og teriyakisauce. Derefter blander vi udonnudler i, og topper med peanuts og chiliflager.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
2 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
1 dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Hak pak choi groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand, og hæld reste fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab, rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt pak choi, ingefærpasta, hvidløg og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil pak choien er faldet sammen.
Sænk til lav varme.
Tilsæt teriyakisauce, nudler og nudelvand, og vend sammen.
Imens, skær lime i både.
Anret kebab og nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts og chiliflager.
Server med limebåde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.