Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften panerer vi kebab, steger den, og lader den derefter få ekstra god smag af en sauce med sojasauce og chili. Vi serverer vores kebab med aromatisk hvidløgsris, en frisk granatæblesalat med mynte, koriander, gulerod og appelsin og asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Sød chilisauce
½ g
Chiliflager
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Panamad
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ stk
Granatæble
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Appelsin
1 stk
Gulerod
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
½ dl
Vand (trin 5)
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak mynte og koriander groft.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Bland granatæble, gulerod, appelsin, mynte, koriander, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Kom kebab i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.
Drys med Panamad, hvedemel [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og vend sammen.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 4-5 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], chiliflager [1/2 pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl] og sød chilisauce, og vend sammen.
Anret hvidløgsris på tallerkener.
Top med kebab og granatæblesalat.
Server med asiatisk mayonnaise.