Plantebaseret kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plantebaseret kebab

Plantebaseret kebab

med hvidløgsris og granatæblesalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften panerer vi kebab, steger den, og lader den derefter få ekstra god smag af en sauce med sojasauce og chili. Vi serverer vores kebab med aromatisk hvidløgsris, en frisk granatæblesalat med mynte, koriander, gulerod og appelsin og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Selleri
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Sød chilisauce

½ g

Chiliflager

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Panamad

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Granatæble

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Appelsin

1 stk

Gulerod

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3918 kJ
Kalorier (kcal)936 kcal
Fedt46.1 g
Mættet fedt53.7 g
Kulhydrat103.7 g
Sukker31.7 g
Protein25.3 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. 

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered frugt og grønt
2

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble [1/2 stk, 2P] til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak mynte og koriander groft.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav granatæblesalat
3

Bland granatæble, gulerod, appelsin, mynte, koriander, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Paner kebab
4

Kom kebab i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.

Drys med Panamad, hvedemel [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt, og vend sammen.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 4-5 min.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], chiliflager [1/2 pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl] og sød chilisauce, og vend sammen.

Server
6

Anret hvidløgsris på tallerkener.

Top med kebab og granatæblesalat.

Server med asiatisk mayonnaise.