Plantebaseret kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plantebaseret kebab

Plantebaseret kebab

med hvidløgsris og granatæblesalat

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Selleri
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Sød chilisauce

½ g

Chiliflager

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Panamad

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Granatæble

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Appelsin

1 stk

Gulerod

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3892 kJ
Kalorier (kcal)930 kcal
Fedt45.1 g
Mættet fedt53.7 g
Kulhydrat103.7 g
Sukker31.8 g
Protein25.4 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6