topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pocheret æg

Pocheret æg

med frisk sommersalat & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Før nænsomt kniven gennem ægget, og lad den cremede æggeblomme flyde ud over de sprøde salatblade og friske fennikel. Oplev et festfyrværkeri af sur-søde smage, når de let forkullede majs møder den syrlige sennepsdressing. Serveres med lunt brød smurt med pesto.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

1 stk

Citron

150 g

Fraiche

½ stk

Fennikel

150 g

Radiser

90 g

Salat

1 pose

Purløg

½ stk

Baguette

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Solsikkefrø

25 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)333 kcal
Energi (kJ)1392 kJ
Fedt24.69 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat12.72 g
Sukker5.5 g
Protein12.31 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Steg majs
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring en kasserolle letsaltet vand* i kog. Dræn majs. Opvarm en stegepande ved middelhøj varme, og steg majs i 8-10 min.

Bland sennepsdressing
2

Skær citron i både. Bland fraiche, sennep, salt*, peber* og citronsaft [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.] i en skål.

Lav salat
3

Skær fennikel i tynde skiver. Skær radiser i kvarte. Bræk hjertesalat i store stykker. Snit purløg fint. Bland fennikel, radiser, salat, majs, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål.

Varm brød
4

Varm brød [1/2 til 2 pers.] i ovnen i 7-8 min. Skær brød i 3 cm tykke skiver.

Pocher æg
5

Rør rundt i det kogende vand, så der opstår en hvirvel. Hæld forsigtigt æg* ned i midten af hvirvlen. Vandet skal kun simre svagt. Kog i 3-4 min, eller indtil hviden er stivnet. Løft forsigtigt æg ud med en hulske, og læg det på køkkenpapir.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener, læg æg* på toppen, og drys med solsikkefrø, purløg og dressing. Server med citronbåde og brød smurt med pesto.