topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ponzu salmon

med ingefærris og sort sesammayonnaise

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig! Her har vi sat sammen en fortryllende kombination af velsmagende og farverige ingredienser. Perfekt stegt laks toppes med citronsmagende ponzudressing. Vidunderligt tilbehør er velduftende ingefærris, stegt pak choi, gulerod og hvidløg, og cremet sort sesammayonnaise!

Tags:
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3311 kJ
Kalorier (kcal)791 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat75.4 g
Sukker9.5 g
Protein33.4 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær fint.Opvarm olivenolie i en gryde på middel varme.Svits ingefær i 1-2 min.Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min.Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Forbered agurk
2

Skær agurk i tynde skiver. Vend agurk med et nip salt og sukker i en skål, og stil til side.

Steg laks
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.Dub laks tør med køkkenrulle, krydr med et nip salt på hver side, og steg med skindsiden nedad. 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt.Overfør laks til en tallerken, og dæk til med sølvpapir for at holde på varmen. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

4

Pres eller hak hvidløg fint.Hak pak choi groft.Riv gulerod (uskrællet) groft.Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.Steg pak choi, gulerod og hvidløg i 3-4 min, eller indtil møre. Krydr med salt og et nip peber.

Pres væde ud
5

Pres væde fra agurk ud med hænderne gennem en si.

6

Anret ingefærris i dybe tallerkener.Top med laks, pak choi og gulerod.Dryp med ponzudressing.Server med sesammayonnaise.