topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Portobellopasta

Portobellopasta

med prosciutto & spinat

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og basilikum - og som topping.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Skalotteløg

20 g

Finrevet ost

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)746 kcal
Energi (kJ)3120 kJ
Fedt21.98 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat103.99 g
Sukker10.9 g
Protein31.36 g
Salt2.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Hak prosciutto groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.

Steg prosciutto
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 2-3 min, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg, svampe, hvidløg og et nip salt* i 4-5 min. Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og halvdelen af basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende prosciutto og revet ost. Drys med resterende basilikum.