Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza

Prosciutto- og gedeosttoppet pitapizza

med zucchinifritters og ranchdressing

Aftenens menu passer perfekt til en hyggelig fredag aften med masser af tid til at spise og omgås. Vi laver sprøde zucchinifritters med ost og panko i ovnen, og de får selskab af sprøde pitapizzaer med tomatsauce, rødløg, prosciutto, gedeost og basilikum. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med cherrytomater, balsamico og valnødder og en cremet ranchdressing med crème fraiche og aioli.

Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Zucchini

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

125 g

Cherrytomater

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Prosciutto

60 g

Blandet salat

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

4 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

½ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4755 kJ
Kalorier (kcal)1137 kcal
Fedt55.7 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat103.8 g
Sukker17.1 g
Protein49.1 g
Salt9.1 g

Fremgangsmåde

Paner zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm stave.

Pisk æg og hvedemel sammen i en stor skål.

Bland panko, finrevet ost, salt og et stort nip peber i en anden stor skål.

Vend zucchini i æggeblanding og derefter i pankoblanding.

Lav zucchinifritters
2

Fordel zucchini på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.

Lav salat
3

Imens, skyl salat.

Halver cherrytomater.

Bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend salat og cherrytomater i skålen, og stil til side.

Bland fraiche, aioli, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
4

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Riv basilikum groft.

Smuldr gedeost.

Lav pizza
5

Bland tomatpuré, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.

Top pitabrød med tomatsauce og rødløg.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

Top med prosciutto, gedeost, basilikum og en smule olivenolie.

Server
6

Anret pizza, salat og zucchinifritters på tallerkener.

Top salat med valnødder.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image