Aftenens menu passer perfekt til en hyggelig fredag aften med masser af tid til at spise og omgås. Vi laver sprøde zucchinifritters med ost og panko i ovnen, og de får selskab af sprøde pitapizzaer med tomatsauce, rødløg, prosciutto, gedeost og basilikum. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med cherrytomater, balsamico og valnødder og en cremet ranchdressing med crème fraiche og aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
4 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
100 g
Prosciutto
1 stk
Zucchini
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
125 g
Cherrytomater
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Blandet salat
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
1
Æg til panering
1 spsk
Mel til panering
½ tsk
Salt til panering
½ tsk
Sukker til dressing
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær zucchini i 1 cm stave.
Pisk æg og hvedemel sammen i en stor skål.
Bland panko, finrevet ost, salt og et stort nip peber i en anden stor skål.
Vend zucchini i æggeblanding og derefter i pankoblanding.
Fordel zucchini på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
Imens, skyl salat.
Halver cherrytomater.
Bland balsamico, sukker, olivenolie, et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend salat og cherrytomater i skålen, og stil til side.
Bland fraiche, aioli, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Riv basilikum groft.
Smuldr gedeost.
Bland tomatpuré, vand, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.
Top pitabrød med tomatsauce og rødløg.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Top med prosciutto, gedeost, basilikum og en smule olivenolie.
Anret pizza, salat og zucchinifritters på tallerkener.
Top salat med valnødder.
Server med ranchdressing.