Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand* og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.
Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.