Kartofler, kød og salat spiser i sikkert ofte. I aften frister vi med en yderst spændende kombination, som i nok ikke har prøvet før. Gyldebagte kartofler fylder vi med pulled pork og løg krydret med Panamad og røget paprika. Aftenens grøntsager består af en frisk æblesalat med kål og radise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
1 stk
Løg
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
75 g
Radiser
1 stk
Æble
500 g
Bagekartoffel
4 g
Panamad
2 g
Røget paprika
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler (uskrællet), og prik huller med en gaffel.
Placer kartofler med den skårne side nedad på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag i ovnen i 30-40 min, indtil møre.
Imens, skær løg i 1 cm både.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt svinekød (inklusive lage fra pakken), Panamad, røget paprika [½ pakke, 2P] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre under låg i 10-12 min.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skær radiser i tynde skiver.
Bland kålblanding og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål, og massér i 30 sek.
Tilsæt æble, radiser og et nip peber, og vend sammen.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret kartofler med den skårne side opad på tallerkener.
Top med pulled pork og yoghurt.
Server med æblesalat.