Pulled pork og ovnbagte kartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork og ovnbagte kartofler

Pulled pork og ovnbagte kartofler

med sprød salat og purløgsdressing

I aften laver vi fyldig hyggemad, som kommer at elskes af hele familien. Vi laver pulled pork som får simre med løg, tomat, røget paprika, oksebouillon og sriracha. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde med BBQ-krydderi, og en frisk salat med cremet purløgsdressing med fraiche.

Tags:
Stærk
Allergener:
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Oksebouillon

1 stk

Tomat

4 g

Røget paprika

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

500 g

Kartofler

1 pose

Purløg

1 stk

Salat

1 dåse

Tomatpuré

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

300 g

Pulled pork

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til sauce

1.5 dl

Vand til gryderet

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2950 kJ
Kalorier (kcal)705 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat63.8 g
Sukker18 g
Protein39 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med BBQ-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered grøntsager
2

Imens, skær tomat i 2 cm både.

Hak løg groft.

Forbered pulled pork
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.Tilsæt røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt vand, oksebouillon, sriracha og svinekød (inklusive lage fra pakken), og lad simre på middel varme indtil kartoflerne er færdige.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav dressing
4

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, fraiche, vand, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav pulled pork
5

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Krydr med et stort nip salt og peber.

Server
6

Anret kartofler og salatblade på tallerkener.

Top kartofler med pulled pork.

Krydr salat med et nip salt, og dryp med dressing.