I aften laver vi fyldig hyggemad, som kommer at elskes af hele familien. Vi laver pulled pork som får simre med løg, tomat, røget paprika, oksebouillon og sriracha. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde med BBQ-krydderi, og en frisk salat med cremet purløgsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
10 g
Sriracha
4 g
Oksebouillon
1 stk
Tomat
4 g
Røget paprika
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
500 g
Kartofler
300 g
Pulled pork
1 pose
Purløg
1 stk
Salat
1 dåse
Tomatpuré
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Løg
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til sauce
1.5 dl
Vand til gryderet
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med BBQ-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, skær tomat i 2 cm både.
Hak løg groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.Tilsæt røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt vand, oksebouillon, sriracha og svinekød (inklusive lage fra pakken), og lad simre på middel varme indtil kartoflerne er færdige.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, hak purløg fint.
Bland purløg, fraiche, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Krydr med et stort nip salt og peber.
Anret kartofler og salatblade på tallerkener.
Top kartofler med pulled pork.
Krydr salat med et nip salt, og dryp med dressing.