I aften laver vi fyldig hyggemad, som kommer at elskes af hele familien. Vi laver pulled pork som får simre med løg, tomat, røget paprika, oksebouillon og sriracha. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde med BBQ-krydderi, og en frisk salat med cremet purløgsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
500 g
Kartofler
4 g
Oksebouillon
4 g
Røget paprika
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
1 dåse
Tomatpuré
10 g
Sriracha
1 stk
Tomat
1 stk
Løg
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Salat
1 pose
Purløg
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1.5 dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med BBQ-krydderi, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær tomat i 2 cm både.
Hak løg groft.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl], oksebouillon, sriracha [1/2 pakke, 2P] og svinekød (inklusive lage fra pakken), og lad simre på middel varme indtil kartoflerne er færdige.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, hak purløg fint.
Bland purløg, fraiche, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Krydr med et stort nip salt og peber.
Anret kartofler og salatblade på tallerkener.
Top kartofler med pulled pork.
Krydr salat med et nip salt, og dryp med dressing.