Pulled pork og ovnbagte kartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled pork og ovnbagte kartofler

Pulled pork og ovnbagte kartofler

med sprød salat og purløgsdressing

I aften laver vi fyldig hyggemad, som kommer at elskes af hele familien. Vi laver pulled pork som får simre med løg, tomat, røget paprika, oksebouillon og sriracha. Samtidig laver vi sprøde kartoffelbåde med BBQ-krydderi, og en frisk salat med cremet purløgsdressing med fraiche.

Tags:
Stærk
Hvedefri
Allergener:
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

500 g

Kartofler

4 g

Oksebouillon

4 g

Røget paprika

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

1 dåse

Tomatpuré

10 g

Sriracha

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Salat

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1.5 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2931 kJ
Kalorier (kcal)700 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat62.8 g
Sukker17.2 g
Protein38.9 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med BBQ-krydderi, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær tomat i 2 cm både.

Hak løg groft.

Forbered pulled pork
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt vand [1,5 dl | 3 dl], oksebouillon, sriracha [1/2 pakke, 2P] og svinekød (inklusive lage fra pakken), og lad simre på middel varme indtil kartoflerne er færdige.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav dressing
4

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, fraiche, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav pulled pork
5

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Krydr med et stort nip salt og peber.

Server
6

Anret kartofler og salatblade på tallerkener.

Top kartofler med pulled pork.

Krydr salat med et nip salt, og dryp med dressing.