I aften frister vi med en spændende ret med kyllingebryst, som bliver fyldt med ricotta, soltørrede tomater og basilikum, og derefter ovnstegt til perfektion. Fantastisk tilbehør er sprøde oreganofritter, en frisk avocadosalat med citron, agurk og ristede pinjekerner og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 g
Oregano, tørret
60 g
Blandet salat
1 stk
Avocado
1 stk
Agurk
20 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
½ stk
Citron
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
25 g
Soltørrede tomater
1 pose
Basilikum
280 g
Kyllingebryst
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)