Ricotta- og spinatfyldt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricotta- og spinatfyldt kylling

Ricotta- og spinatfyldt kylling

med citronpeber-fritter og tomatsalat

Kylling, fritter og salat har I sikkert spist mange gange. I aften giver vi den klassiske mad spændende twist ved at krydre fritterne med citronpeber, og fylde kyllingebryst med ricotta og spinat, inden vi bager den gylden. Aftenens friske salat indeholder rucola og tomat, og så topper vi herlighederne med cremet aioli.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Selleri
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

2 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

2 g

Citronpeber

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

30 g

Spinat

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 stk

Tomat

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¾ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2475 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt23.5 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat51.3 g
Sukker7 g
Protein46.6 g
Salt6.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola og spinat (hver for sig).

Hak tomat groft. 

Fyld kylling
3

Hak spinat og hvidløg fint.

Bland ricotta, spinat, hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Skær en lomme i hver kyllingefilet på et andet skærebræt, og fyld med ricottablanding.

Krydr ​​kylling med Hello Sunrise [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Bag kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
5

Bland rucola, tomat, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål, når kyllingen har 5 min tilbage,

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener.

Top salat med græskarkerner.

Server med aioli.