Kylling, fritter og salat har I sikkert spist mange gange. I aften giver vi den klassiske mad spændende twist ved at krydre fritterne med citronpeber, og fylde kyllingebryst med ricotta og spinat, inden vi bager den gylden. Aftenens friske salat indeholder rucola og tomat, og så topper vi herlighederne med cremet aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
2 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
2 g
Citronpeber
1 stk
Hvidløgsfed
500 g
Kartofler
30 g
Spinat
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
1 stk
Tomat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt (trin 1)
¾ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med citronpeber, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skyl rucola og spinat (hver for sig).
Hak tomat groft.
Hak spinat og hvidløg fint.
Bland ricotta, spinat, hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber i en mellemstor skål.
Skær en lomme i hver kyllingefilet på et andet skærebræt, og fyld med ricottablanding.
Krydr kylling med Hello Sunrise [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland rucola, tomat, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål, når kyllingen har 5 min tilbage,
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret kylling, fritter og salat på tallerkener.
Top salat med græskarkerner.
Server med aioli.