topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricottatoast

Ricottatoast

med avocado & cajunkrydrede kikærter

Nogle gange er en rigtig god sandwich til aftensmad lige det, man ønsker. Desuden går det frygteligt hurtigt - på bare 15 minutter har du maden klar. Så i denne opskrift holder vi det enkelt og serverer baguetter med hvidløgsolie du spreder med en velsmagende spread af ricotta, kikærter, avocado og citron. Top sandwichen med cajun-krydret, ristede kikærter og tomater, rødløg og persille.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

1 pakke

Kikærter

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Citron, økologisk

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)815 kcal
Energi (kJ)3410 kJ
Fedt37.43 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat83.82 g
Sukker12.3 g
Protein23.14 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Ay-Cajun-ba. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Bag hvidløgsbrød
2

Skær brød over på langs. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg og olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål. Læg brød på en bageplade med bagepapir, og dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 5-6 min.

Forbered råvarer
3

Skær cherrytomater i halve. Hak persille fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær citron i både. Skær avocado over på langs, og grav indmad ud med en ske.

Lav ricottamos
4

Mos halvdelen af avocado med et stort skvæt citronsaft, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], ricotta og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et stort nip peber*. Skær resterende avocado i skiver.

Bland kikærter
5

Bland kikærter, cherrytomater, rødløg og halvdelen af persille i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsbrød på tallerkener. Top med ricottamos og kikærter. Drys med resterende persille. Server med avocado og citronbåde.