Bagt kuller og middelhavsgrøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt kuller og middelhavsgrøntsager

Bagt kuller og middelhavsgrøntsager

med krydret bulgur og yoghurt

Ugens fisk kommer til at blive en favorit for hele familien. Vi bager kuller, zucchini, rødløg og oliven til perfektion. Vi serverer fisk og grøntsager med bulgur kogt med soltørrede tomater, smør og vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit, solsikkefrø, frisk persille og kølende yoghurt.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Æg
Mælk
Hvede
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

50 g

Soltørrede tomater

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

70 g

Kalamataoliven

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Smør til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2597 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt29.9 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat39.6 g
Sukker9.7 g
Protein41 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær zucchini i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak soltørrede tomater groft.

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Bag grøntsager
2

Fordel zucchini, rødløg og oliven på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Bag fisk
3

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Overfør til et ildfast fad, dryp med olivenolie, og bag i ovnen i 11-13 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Kog bulgur
4

Tilsæt bulgur, soltørrede tomater, Mamas Favorit og salt til gryden med kogende vand, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil blød.

Tilsæt smør, og rør rundt med en gaffel.

Stil til side under låg indtil servering.

Forbered persille
5

Hak persille groft.

Server
6

Anret bulgur, fisk og grøntsager på tallerkener.

Drys med persille og solsikkekerner.

Server med yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image