Rød karry- og peanutpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rød karry- og peanutpaneret kuller

Rød karry- og peanutpaneret kuller

med forårsløgsyoghurt og ingefærsalat

Ugens fisk byder på masser af spændende ingredienser. Vi panerer kuller i rød karrypasta, panko og penauts, og steger den gylden og sprød. Vi serverer vores kuller med sprøde sesamfritter, kølende forårsløgsyoghurt og en frisk ingefærsalat med gulerod, rødkål og lime.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Jordnødder
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

30 g

Rød karrypasta

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

75 g

Rødkål, skåret

½ stk

Lime

½ stk

Ingefær

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2939 kJ
Kalorier (kcal)703 kcal
Fedt25.3 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat78 g
Sukker12.2 g
Protein42.9 g
Salt5.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav  forårsløgsyoghurt
2

Imens, snit forårsløg fint.

Bland yoghurt, forårsløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål. 

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Halver lime [1/2 stk, 2P]. 

Bland ingefær [1 tsk | 2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

 

Paner fisk
3

Knus peanuts (i posen) med en kagerulle. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Bland karrypasta og vand [1 spsk I 2 spsk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og peanuts i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Vend fisk i hvedemel, derefter i karrypasta og til sidst i panering.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
5

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Vend gulerod, rødkål og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i skålen med lime-ingefærdressing lige inden servering.

Server
6

Anret fisk, fritter og salat på tallerkener.

Server med forårsløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image