topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rødbedepizza

Rødbedepizza

med svampe, salatost & rucola

Pizza er altid et sikkert kort at servere for familien. I denne opskrift kombinerer vi knald på farver og intense smage i form af rødbeder, svampe og pesto, og topper med lækker græsk salatost. Med frisk rucola som garnering balancerer vi smagspaletten, og vi lover, at selv de, der er kræsne, vil bede om ét slice mere.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødbede

200 g

Champignon

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Crème fraiche

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

70 g

Rucola

150 g

Græsk salatost

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)677 kcal
Energi (kJ)2834 kJ
Fedt20.99 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat91.56 g
Sukker3.6 g
Protein16.07 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Steg rødbede
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade. Skræl rødbede, og skær i 1 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg rødbede. Skær svampe i tynde skiver.

Tilsæt svampe
2

Steg svampe i 5-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Forbered pizza
3

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadejen (og medfølgende bagepapir)ud på bagepladen, og smør med creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.].

Læg fyld på
4

Fordel rødbede og svampe på pizzadejen. Drys med salatost. Bag pizzaen i ovnen i 10-15 min.

Top pizza
5

Tag pizzaen ud af ovnen. Dryp med pesto. Top med rucola.

Server
6

Skær pizza ud i mindre stykker. TIP: Brug en saks til at klippe pizzaen ud.