Rustikke 'buffalo'-glaserede svinekødsbøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rustikke 'buffalo'-glaserede svinekødsbøffer

Rustikke 'buffalo'-glaserede svinekødsbøffer

med cremede ranch-kartofler og æblesalat

I aften byder vi på et solidt måltid med inspiration fra USA. Vi laver rustikke svinekødsbøffer som vi glaserer i en buffalosauce med honning, røget paprika, sriracha og ketchup. Skønt tilbehør er kogte kartofler vendt i en cremet ranchdressing med hvidløg, purløg, crème fraiche og mayonnaise og en frisk æblesalat med spinat.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

400 g

Små kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

1 stk

Æble

60 g

Spinat

4 g

Røget paprika

25 g

Honning

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Ketchup (step 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3495 kJ
Kalorier (kcal)835 kcal
Fedt46.4 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat65.2 g
Sukker24.5 g
Protein36.5 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Halver kartofler.

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Stil til side med låg på.

Steg bøffer
2

Bland hakket svinekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til bøffer (3 pr. person) direkte i panden med en ske, og steg i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav ranchdressing
3

Imens, hak purløg fint. 

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, purløg, crème fraiche og mayonnaise i en lille skål.

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Lav buffalosauce
4

Overfør bøffer til en foliepakke, og lad hvile.

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Svits røget paprika i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt honning, sriracha og ketchup [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. 

Tilsæt bøffer, vend med sauce, og tag panden af varmen.

Lav salat
5

Vend kartofler med ranchdressing og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] på bagepladen lige inden servering. 

Bland æble, spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål. 

Server
6

Anret salat, kartofler og bøffer på tallerkener.

Top bøffer med sauce fra stegepanden.