Burgers smager altid godt, og i aften byder vi på klassiske smage. Vores burgere bygges med hjemmelavet burgersauce, bøffer toppet med smeltet ost, honningbagt bacon, tomat, salat og ristede løg. Vi serverer vores fantastiske burgere med kartoffelbåde og syltet agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
125 g
Bacon, skiver
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
225 g
Hakket oksekød
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
25 g
Honning
1 stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Ketchup (step 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
1 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, skær tomat i tynde skiver, og skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skær roden af salat [1/2 stk, 2P], og skil bladene ad.
Del boller på midten.
Bland mayonnaise, sennep, ketchup [1 spsk I 2 spsk], halvdelen af hvidvinseddike og et nip salt i en lille skål.
Bland resterende hvidvinseddike, agurk, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål. Hæld lage fra inden servering.
Bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min.
Vend bøffer, top med revet ost, og krydr med salt og peber.
Steg videre i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og bøfferne er gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Dryp bacon med honning, når den er 5 min tilbage i ovnen.
Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med en smule burgersauce.
Fyld med bøffer, tomat, salat, bacon og ristede løg.
Server med kartoffelbåde, agurk og resterende burgersauce.