topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig steak

Saftig steak

med ovnbagt græskarsalat og sprøde hvidløgsbrød

I aften kan I se frem til et rigtigt festmåltid! Vi starter med at ovnbage græskar og rødløg, som vi derefter blander med salat og balsamico, og topper ricotta. Vi laver også sprøde hvidløgsbrød med persille. Hovedrollen i aften har bøffen, som steges til perfektion, og som serveres med lækkert grønt persillesmør, der gør kødet ekstra saftigt. Så kan festen starte!

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

300 g

Angus Striploin

60 g

Blandet salat

7.5 ml

Balsamico

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)784 kcal
Energi (kJ)3278 kJ
Fedt45.02 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat50.89 g
Sukker6.7 g
Protein43.23 g
Salt1.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Bag grøntsager
2

Skær rødløg i 2 cm både. Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], del på midten, og skær ½ cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og gyldne.

Lav hvidløgsbrød
3

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, smør* [2 tsk | 4 tsk] og persille i en lille skål. Halver brød på langs og på midten, og placer på en anden bageplade med bagepapir. Smør med 2/3 af hvidløgssmør, og krydr med et nip salt*. Bag i 6-8 min eller indtil sprøde. Stil resterende hvidløgssmør i køleskabet.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Lav græskarsalat
5

Bland salat med balsamico [½ pakke, 2P], græskarkerner og færdigbagt butternutsquash og rødløg. Hak basilikum fint. Krydr bøffer med et nip peber*, og skær i tynde skiver.

Server
6

Anret bøffer, hvidløgsbrød, og salat på tallerkener. Top salat med ricotta. Drys med basilikum. Top bøffer med resterende hvidløgssmør.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image