Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Gulerod
37.5 g
Rødkål, skåret
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
12.5 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
GRILL: Forvarm grillen til høj varme, hvis du skal grille.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise og et nip salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.
Skræl æble, og riv groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i en mellemstor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
GRILL: Grill bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.
GRILL. Grill boller med den skårne side nedad i 1-2 min.
Fyld boller med bøffer, en smule coleslaw og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P].
Server med fritter og resterende coleslaw.