Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til frokost til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin-for-trin, og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Her har vi sørget for en luksusfrokostsalat, som sagtens kan forberedes dagen før. Vi steger bacon med honning og blander det med salat, avocado, smuldret gedeost og sprøde, hjemmelavede croutoner. Vores grønne wrap er fyldt med avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Koriander
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
2 stk
Avocado
100 g
Blandet salat
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
150 g
Spidskål, skåret
140 g
Bacon, tern
1 spsk
Olie til brød
¼ tsk
Salt til brød
½ tsk
Salt til slaw
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Riv brød i 2 cm croutoner, og fordel på en bageplade med bagepapir. Tilsæt olivenolie og salt, og vend sammen.
Bag i 8-10 min, indtil gyldne og sprøde.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Tilsæt derefter honning, og vend sammen.
Bland hvidvinseddike og bacon (inklusive baconfedt fra panden) i en stor skål. Stil til side for at køle af.
Imens, skyl salat.
Halver avocado [1 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Kom salat og avocado i skålen med bacon, og vend sammen.
Anret i dybe tallerkener, smuldr gedeost over, og top med croutoner.
TIP: Hvis du først skal servere din salat senere, anbefaler vi at du venter med at tilsætte croutoner indtil servering.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Hak koriander fint.
Smuldr salatost i en skål.
TIP: Vores tortillabrød er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Halver avocado [1 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.
Bland spidskål, koriander, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en stor skål, indtil kål er dækket med srirachamayonnaise.
Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillabrød, og krydr med salt og peber.
Fold siderne ind på tortillabrød, og rul til en stram burrito.